.

Chakrapad

Chakrapad, wat is dat nou eigenlijk?
Laat ik beginnen met de chakra’s zelf. Ons lichaam kent zeven chakra’s. Opgestapeld in een energiekolom die begint in de onderrug en uitstrekt tot aan de kruin. Chakra’s kun je zien als organen van het energetische lichaam. Chakra betekent ook wel draaiend wiel van energie. Chakra’s zijn geen stoffelijke entiteiten. Net als gevoelens en gedachten kun je ze niet vastpakken. Ze kunnen alleen wel een krachtige uitwerking hebben op lichaam en geest. Je kunt het vergelijken met de invloed die onze emoties hebben op onze ademhaling en hartslag. Zo kunnen onze chakra’s, bij onbalans, invloed hebben op lichaam en geest.
Door middel van ademhalingstechnieken, meditatie, visualisatie en energetische technieken, zoals het chakrapad, kunnen wij op onze beurt de chakra’s en dus onze gezondheid ten positieve beïnvloeden.

Bij het doorlopen van het chakrapad werk ik met vloerankers. Op de vloerankers kunnen woorden staan die corresponderen met de chakra’s, of de kleur van de chakra’s. Hierbij breng ik je per chakra naar jouw eigen gevoel. De ankers (een tekening, of vel papier) zijn een mooi middel om je te laten ervaren wat er is op dat moment.
 


Review
Mijn bevindingen met het chakrapad.
Na een turbulente periode in mijn leven mocht ik bij Laura het chakrapad ervaren. Een eenvoudige manier met een belevenis/ reis door de energie in mij en die mij omringde, als resultaat. Het was een wonderbaarlijke ervaring. Een ervaring, die ik op geen enkele andere manier ooit had beleefd. Laura was hierbij een liefdevolle, professionele begeleidster in het proces wat ik onderging. Ze gaf me de ruimte te ervaren wat ik moest ervaren in alle veiligheid.
Ik heb hierdoor veel bevestiging en inzicht gekregen.
Leonie

Volg ons op Facebook