.

Voice Dialogue

Misschien kunnen we op onze ontdekkingsreis naar onszelf eens ophouden met het zoeken naar wat er mis is. Laten we liever ontdekken wie we zijn en hoe we in elkaar zitten!
Laten we ons eigen oordeel aan de kant zetten terwijl we dat wonderbaarlijke stelsel van “ikken” in onszelf verkennen en zo oprechter en met meer keuze en vrijheid leren leven.
Hal en Sidra Stone (grondleggers van Voice Dialogue)

Voice Dialogue is een methode om jou bewust te maken van de processen die in je leven spelen. Om zo meer balans te krijgen, doordat je luistert naar die “delen” in jou waar je liever niet naar wilt luisteren. Of naar delen die ondergesneeuwd worden doordat er een ander deel heel duidelijk op de voorgrond aanwezig is. Je gaat letterlijk in gesprek met de verschillende delen. Door deze manier kun je ontdekken wat er binnenin afspeelt. Het wordt duidelijk hoe het komt dat sommige delen sterk reageren in bepaalde situaties. Het idee is dat je je bewust wordt wat er van binnen allemaal speelt. Uiteindelijk hebben alle delen hetzelfde doel voor ogen; jou beschermen.

Volg ons op Facebook