.

Over mij

Everyone has a purpose in life and an unique talent to give to others. And when we blend this unique talent with service to others, we experience the ecstasy and exultation of own spirit, which is the ultimate goal of all goals.
 (Kallam Anji Reddy)

Laura is intuïtief lifecoach en helpt jou de balans tussen je hoofd en hart te vinden. In een maatschappij waarin het moeilijk is om jezelf te blijven, waar continue iets van je wordt verwacht, gaat zij samen met jou op zoek naar jouw essentie, los van de conditionering. Wie ben je en waar sta jij voor? Met behulp van verschillende psychosociale coachingsmethodieken, gecombineerd met meditaties en enkele Oosterse technieken, helpt zij jou om je jezelf weer terug te vinden. Een investering in jezelf, omdat je het waard bent.

In de loop der jaren heeft Laura veel kennis opgedaan tijdens haar studies binnen het psychosociale en medische terrein. Daarnaast heeft zij een HBO- opleiding tot intuïtief mens- en ontwikkelingscoach voltooid. Als ervaringsdeskundige op het gebied van leven na kanker, heeft deze doelgroep haar bijzondere aandacht. Veel mensen lopen vast wanneer zij met kanker te maken hebben gehad. Juist wanneer het ziekteproces achter de rug is. Je leven is vaak compleet veranderd. Er is een leven voor en een leven na kanker. Je omgeving verwacht dat je positief bent en vol levenslust zit. Maar zo voel je je helemaal niet. Hoe ga je hiermee om? Word je ooit weer je oude zelf? Het antwoord hierop is niet eenduidig. Wat wel helpt is om je bewust te worden van wat je voelt. Jezelf toestaan om even stil te staan en te mogen zoeken. Naar jezelf, naar wie je nu bent en waar je naartoe wilt. Laura weet met welk bijltje je hakt (lees hier haar blog Kanker en dan…) en gaat samen met jou op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Eigenlijk gaat bovenstaande ook op wanneer je bijvoorbeeld herstellende bent van een burn-out. Of een andere ingrijpende gebeurtenis in je leven. Het is belangrijk om dan weer even naar binnen te keren. Te kijken wat belangrijk voor je is. Waardes en behoeftes kunnen veranderen, maar hoe kom je weer in balans? Laura wandelt graag een stukje mee op zoek naar jouw pad. Ze heeft het talent om als ware door je heen te kunnen prikken. Door haar scherpe observaties en soms zeer confronterende vragen, word je gedwongen om na te denken over hoe jij naar jezelf kijkt. Vaak gaan we gebukt onder de mening van anderen, zijn we geconditioneerd door de buitenwereld en hiermee ons authentieke zelf kwijtgeraakt. Laura helpt je jouw ware ik weer terug te vinden. Want het mag dan wel een cliché zijn, maar dat is het absoluut niet zonder reden: je moet eerst van jezelf houden, voordat je onvoorwaardelijk van iemand anders kunt houden.

LAURA IN HET KORT

• HBO-opgeleid tot intuïtief life coach.
• Ervaringsdeskundige leven na kanker.
• Getrouwd en moeder van twee kinderen.
• Het talent om te kunnen ‘intunen’ op jouw behoeftes.
• Vegetarisch
• Dol op haar hond Zarco.
• Mediteert iedere dag.
• Gaat graag de diepte in en de hoogte.
• Gaat de uitdaging aan om een half jaar geen kleding te kopen.

Wil je meer weten over Laura en wat zij voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over de praktijk of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!